Namuhon to stronka, na której możemy wygrać nagrody rzeczowe, pieniądze i kody.
http://www.namuhon.com/invite-par-Bobek.phpPseudo: Nick
Mot de passe: hasło
Email: Email
Parrain: Bobek
1 kwadracik czy chcemy otrzymywać newsletter
2 kwadracik czy akceptujemy regulamin
ZdrapkiNa stronie są 3 zdrapki i 7 gier zręcznościowych.
W każdej zdrapce mamy po 3 partie, a w grze zręcznościowej po jednej;
- La Riviere de Magique - małpką wyławiamy przedmioty unikając piranii (trzeba uzbierać określoną liczbę punktów - podana u góry - i w międzyczasie wyłowić artefakt, sterowanie myszką lub klawiaturą)
- Temple de Mistereux - coś jak Defi de Diablo na pricee.com czy Crystayiz na Trestorquescie
- Memory Totem - to wariancja na temat klasycznego memory
- La Defi de la Taverne - strzelamy do rzeczy rzucanych przez barmana
- La Mine - wóżkiem łapiemy skarby rzucane przez kreta (z boku jest lista co łapać a czego unikać)
- La Pyramoinie Inca - labirynt, musimy tak obracać elementy by dojść do wyjścia (wariancja Water Madness z Boomat.fr)
- Le Clef Enchantee - (ludzik z kluczykiem)- mamy zejść w dół unikając pająków i innych paskudztw, nie przyjmując skrzyń na głowę, zbierając po drodze rożne bonusy... do kolejnego poziomu dojdziemy gdy przejdziemy przez cały obszar aż do napisu "Niveaux X" na obszarze bez skrzynek (X - numer kolejnego poziomu). mamy ograniczoną ilość energii
PoleceniJeśli polecony aktywuje 3 NumaPack to ,,Godfather" otrzymuje jednego.
NamuPack* 45 partii w zdrapkach lub 15 partii w grach zręcznościowych
* Coś ze sklepikiem
* Jedna partia w grze Évenement
* Dwie partie w grze Pierre de Rhoset'h
* Jedną pieczątke w collectorze
PunktyNa stronie zdobywamy reklikwie, które możemy zamienić na punkty NamuHors (N).
SklepikW sklepiku są nagrody do wyboru do koloru jak i kody.
Pack+ 12 000N
BynCode 2 900N
YCode 12 000N
Gdy zamówimy kod, to automatycznie się on pojawi w zamówieniach.
W pierwszy dzień otrzymałem 170 N, czyli na MP wychodzi ok. 70 dni, a na BynCode 17 dni.
Gdy mam już Vip3 (choć zarobki pewnie od tego nie zależą) to dziennie mam 250-300 N.
Nagrody nie są wysyłane do Polski (oprócz kodów).