swietna jest ta stronka. W tydzien mozna miec spokojnie findcode

Ja wczoraj zakupilem sobie kod do cd o wartosci 1E

Zbieralem jakies 21-22dni

Nie wiem czemu piszecie ze zdobywa sie po 500-600p. Ja wygrywam 800-900 czasami 1000

Co do czasu to mozna sobie skrocic czas gry wybierajac opcje 50 partii, ale wtedy wygrywamy 10% mniej punktow.
Jezeli ktos umie szybko liczyc to polecam gre Calculator
Trzeba znalezc kombinacje trzech cyfr w rzedzie(pion, poziom, skos), ktore ze soba sasiaduja i daja po wykonaniu dzialania (a*b)+c szukany wynik.
Czyli np:
Szukany wynik 60
wiec prawidlowe kombinacje to:
(8*7)+4
(9*6)+6
Jezeli znajdziemy na planszy jedna z nich to klikamy na cyfry w odpowiedniej kolejnosci. Jezeli jest prawidlowa to aktywuje sie przycisk Validate, ktory nalezy kliknac aby zatwierdzic.
Na kazda partie mamy 60sek. Jezeli ktos nie ma problemu z tabliczka mnozenia to jest to zdecydowanie za duzo

Mi zwykle wystarcza max 15sek.
Na planszy moze byc kilka kombinacji ktore dadza prawidlowy wynik, co oczywiscie ulatwia szukanie, bo wystarczy znalezc jedna...
Niestety czasami na planszy nie ma prawidlowej kombinacji i w tym przypadku partia jest z gory przegrana, ale zdarza sie to rzadko

Jezeli uwazamy ze nie ma na planszy prawidlowej kombinacji i niechce nam sie czekac do konca 60sek to mozemy kliknac na przycisk Solution, wtedy albo pokaze nam sie prawidlowa kombinacja, albo wyskoczy komunikat ze takowej faktycznie nie ma i po chwili zakonczy partie przed uplywem konca czasu.
Kazda gra w Calculator zabiera 2 partie, wiec jezeli ustawimy sobie, ze chcemy miec 50 partii/dzien to da nam 25 prob w tej grze.
A teraz najwazniejsze - punkty..

50 partii (25 gier) - 40p/za udzielenie poprawnej odpowiedzi = max 1000p
100 partii (50 gier) - 22p/za udzielenie poprawnej odpowiedzi = max 1100p
200 partii (100 gier) - 12p/za udzielenie poprawnej odpowiedzi = max 1200p
Oczywiscie raczej nie wygramy maxa, ze wzgledu na gry bez rozwiazania i gry w ktorych nie zdazylismy znalezc rozwiazania.
Ogolnie tak jak pisalem wyzej, minimum 800p nie jest czyms nadzwyczajnym.
Inne gry ktore polecam to Sudoku i Mastermind. Opisywal nie bede, bo chyba kazdy wie o co chodzi

Co do kodow, to nie ma za duzego wyboru, ale sa caly czas dostepne:
pikicode 4.000
ciscode 4.000
findcode 5.600
kod do cd 1E - 20.000