Nowa strona ruszyła 1 stycznia. Punkty zbiera się powoli, ale w granicach rozsądku, każdy poziom vip znacznie poprawia jakość strony. Problemem jest to, że na stronie sklepik jest rzadko uzupełniany. Na stronie są też wypłaty na pp i chyba dla nich tylko tu zostałem, mam tu już vip2 (trzeciego nie robię bo za drogo), zapewne płacą bo dostawałem już pieniądze od tego admina na innych stronach.
Kliknii na baner aby się zapisać:
Opis rejestracji:Pseudo : Nick
Adresse email : adres email
Mot de passe : hasło
Confirm mot de passe : powtórz hasło
Titre : płeć
Nom : Nazwisko
Prénom : Imie
Adresse : Adres zamieszkania
Code postal : kod pocztowy
Pays : Kraj
Date de naissance : data urodzin
Parrain (facultatif) : osoba która poleciła strone
Nie pamiętam dobrze, ale chyba przyszedł link aktywacyjny.
Poleceni:50 punktów za aktywacje leoA i 100 punktów za aktywację leoB przez poleconego
VIPSą 3 poziomy vip:
vip bronze za aktywacje 25 leopack A + 5 leopack B - daje dostęp do zdrapki z wygranymi 15-50 punktów, ceny w sklepiku są niższe o 5%
vip argent 50 leopack A + 10 leopack B - daje dostęp do zdrapki z wygranymi 50-100 punktów, ceny w sklepiku są niższe o 10%, dostajemy dodatkową +1partie w darmowych grach
vip or 100 leopack A + 50 leopack B - daje dostęp do zdrapki z wygranymi 100-500 punktów, ceny w sklepiku są niższe o 20%, dostajemy dodatkowe +2partie w darmowych grach
Kłesty:Na stronie jest 1 kłest, trzeba kliknąć na żółwia w partnerach o godzinie 20, kto pierwszy ten lepszy. Nie wiem czy 1 osoba może zrobić tego kłesta dziennie czy 5 ale napewno jest limit. Ja zrobiłem kłesta o 20:45
Sklepik: kody są rzadko uzupełniane i pomimo, że teoretycznie jest jakiś wybór to należy się nastawić na zbieranie na kody Codes-clic, lub kodów do stron wintropik i instant (chodzą na cd, za ponad pół euro zejdą)
Codes-clic - 5'000
wintropicode - 8000
instant+ -8000
Sa inne kody A w cenie 5000, ale albo sa bezwartościowe, niesprzedawalne, albo ich nie ma od dłuższego czasu
Na stronie jest 5 zdrapek po 3 partie i bingo - też 3 partie. O średnich zarobkach ciężko mówić bo są bardzo zróżnicowane. Można w sumie wygrać coś koło 100-150punktów czasem 250 jak wybierze się odpowiednią liczbę w jednej z gier. Z vipem2 mam średnio 300 dziennie czasem idzie wygrać więcej (chyba max miałem 600)
Na stronie jest również sekcja bonus i można coś dozbierać.