Strona Juck-Sun jest to typowy slot z kasyna. Codziennie mamy 5 partii bazowych oraz 5 partii bonusowych, oraz każdego dnia jedna partia za każdego poleconego. Partie nie przechodzą na kolejne dni.
Zapis:Klikamy w link
http://www.jack-sun.com?pt=24059Na stronie pojawi się przycisk '
Inscription'. Gdy w niego klikniemy pojawią się pola do uzupełnienia:
Pseudo (nick)
Mot de passe (hasło)
Etes-vous ? (Płeć)
Date de naissance : (urodziny)
Ton pays : (kraj)
Parrain (facultatif) (polecający-jeśli chcesz zostawiasz mnie)
Acceptez vous de recevoir les bons plans des partenaires de Jacksun (5 parties en + par jour) (zostawiamy OUI będą nam doliczane dodatkowe partie za czytanie ich e-maili, które nie przychodzą bynajmniej do mnie)
J'ai lu et accepte le règlement du site (akceptujemy regumalin)Po rejestracji możemy od razu się zalogować. Po zalogowaniu widzimy ostatnie newsy klikamy na górze w napis '
Machine' i zostajemy przeniesieni do maszyny losującej. Mamy tam opis wygranych, a ilość dostępnych partii oraz punktów jakie zebraliśmy widoczna jest po lewej stronie 'maszyny'. Jeśli klikniemy na '
Jouer' zaczynamy losowanie. Informacja o wygranej bądź przegranej pojawia się na lewo od przycisku w pustym polu.
Wygrane zależą od szczęścia ja po dwóch dniach mam 130 pkt (zużycie 21 partii) choć jednorazowo można wygrać nawet 2000pkt o ile nie trafi nam się mnożnik w postaci kraba. Wtedy dodatkowo wygrana jest mnożona o wartość z koła po prawej stronie
Są także dwa Jackpoty jeden z czekiem w euro, a drugi z samochodem (zapewne nie dla polaków, a szkoda

)
Nasze dane osobiste, historia gier, poleceni, a także użyte kody są widoczne w polu '
Mon complete'. Jeśli chcemy bezpośrednio przejść do naszych poleconych z poziomu 'maszyny' klikamy na górze w napis 'Augmente tes parties gratuitement
ici' natomiast jeśli chcemy przejść do aktywacji kodów w jego dalszą część 'ou paye toi un pack de 100 parties
ici.'
Poleceni:Za każdego poleconego dostajemy jedną partię więcej każdego dnia
Kody do strony:Jeden kod dodaje 100 partii. Można go kupić telefonicznie i przez serwis www niestety nazwa kodu nie jest podana.
Cena kodów:Jest to licytacja tak więc ciężko podać przybliżoną wartość kodów. Zauważyłem że dziennie kończy się przynajmniej jedna aukcja kodów. A są to kody do stron: Zolikdo, Namuhon, Yacado, Monzoo, Prizee. Aktualna cena to około 30k punktów.
Nagrody i kody zamawiamy licytując je w zakładce '
Boutique' jest tam podana aktualna cena i czas do zakończenia aukcji, Gdy klikniemy na '+' pojawi się nam dokładny opis kody/nagrody oraz lista licytujących. Na dole w polu '
Encherir' wpisujemy proponowaną przez nas cenę przebicia. Jak narazie nie doczytałem gdzie przychodzą/pojawiają się wygrane kody ale wkrótce to dopiszę.