Nowa stronka z kodami i wypłatami. Dostępne Pack+ , Byncode , EC Code , Find Code , GratCode , CashCode , Choco + , SurfCode , CocoriCode oraz GolDors.
Kliknij aby się zapisaćhttp://www.netmailmax.com?refer=452Opis rejestracji:Najpierw klikamy w Inscription,a następnie wpisujemy:
Pseudo - nick
E-mail - adres email
Nom de Famille - Nazwisko
Prénom - Imię
Adresse - Adres
Ville - Miasto
Département/Etat - Województwo
Code postal - Kod pocztowy
Pays - Kraj (wybieramy France lub Amerique)
Où voulez vous recevoir vos mail - gdzie chcesz dostawać płatne emaile (wybieramy sur les 2)
Genre - płeć
Age - wiek
Salaire annuel - roczne wynagrodzenie (nie istotne,można wpisać nawet 1)
Votre Parrain - polecający- tu powinieneś mieć mój numer,czyli 452 (jeżeli go tam nie ma,to proszę o wpisanie)
Sélectionnez vos centres d'intérêt - zainteresowania
Les langues que vous parlez - języki którymi się posługujesz
Moyen de paiement - Metody płatności (
Żeby założyć konto nie trzeba mieć ani konta PayPal,ani Moneybookers. Wystarczy,że wpiszesz ponownie swój mail)Mot de passe - hasło
Confirmez le mot de passe - powtórz hasło
J'ai lu et j'accepte les Termes et Conditions de netmailmax® - Zaznacz,że akceptujesz regulamin.
I przepisz kod z obrazka.
SklepikNotre Boutique - tu są wszystkie kody oraz możliwość kupna poleconego
VIPGold : 20 $
Silver : 15 $
Bronze : 10 $
Poleceni10% zarobków swojego poleconego
ZarobkiKliki w mailu oraz w Payer au clic. 3 kliknięcia na stronie,to zaliczona reklama.
Często trzeba wpisać email,żeby w reklamach przejść dalej. Nikt nie ma 26 emaili,więc można je wymyślać - również zalicza.
KodyNa stronie jestem tydzień i uzbierałem 0.807$ nie mając żadnego poleconego. Przykładowo 1 pack+ kosztuje 1,8$ ,a Byncode 0,5$.