Witam

,
Dzisiaj prawdopodobnie została otwarta stronka junglokdo.com!!! Jestem 70 osobą zapisana na stronie!
Prosiłabym o zapisanie z linku...
Link do zapisu -->
http://www.junglokdo.com/inscription_gratuite_jeux_flash.php?parrain=Ulencja
OPIS REJESTRACJI:Pseudo - LOGIN
Mot de pass - HASŁO
Retape ton mot de pass - POWTÓRZ HASŁO
Email - E-MAIL (potrzebny do aktywacji konta)
ton parrain (facultatif) - POLECJĄCY (można zostawić ulencja, lub wykreślić...)
GRY:Codziennie dostajemy:
- 1 partia w każdej grze flash
- 7 partii w wybranej zdrapce
W 1 dzień ugrałam 1750 points!
UWAGA! Po każdej rozegranej partii, jak klikniemy pod zdrapka w banerek to podwaja się ilość punktów!
PUNKTY:
Codziennie zbieramy Poinst, które wymieniamy później na Jungs, którymi robimy zakupy w sklepiku.
Points możemy wymienić na Jungs klikając na Convertir mes points en jung, 1, 7, 15 lub 22 dnia każdego miesiąca.
Aktualny przelicznik: 600 points = 1 jung
DODATKOWE PUNKTY:Wystarczy kliknąć w banner w dziale Clics Remuneres! Linki bez żadnego licznika, można od razu zamykać stronkę!
Codziennie jest duzo bannerów wartych 60points każdy! Do wyklikania jest ich około 20-30 dziennie co daje nam po przeliczeniu pkt 2-3 jungs extra!!!
Dodatkowo za codzienne logowania też dostajemy punkty:- Le 5ème jour de connexion te creditera de : 55 points
- Le 7ème jour de connexion te creditera de : 60 points
- Le 11ème jour de connexion te creditera de : 100 points
- Le 15ème jour de connexion te creditera de : 200 points
- Le 26ème jour de connexion te creditera de : 300 points
POLECENI:Z poleconych mamy 100% punktów, ale
tylko tych za rozegranie w zdrapki (nie doliczają się za klikanie w bannery...)
VIP:Status VIP jest za aktywowanie kodów. Chyba dostaje się zdrapki w sekcji VIP.
KODY:Na stronie można używać kodów junglocodeA lub junglocodeB/AllopassB
junglocodeA:- 10 parties gratuites supplementaires,
- 6 parties spéciales dont les gains vont de 200 à 2000 points,
- 6 points VIP, afin de beneficier de nos nombreux avantages (des parties VIP, des cadeaux spéciaux et pleins d'autres...),
- 3 points concours du meilleur valideur de code (quand un concours est en place).
junglocodeB/AllopassB:-30 parties gratuites supplementaires,
-20 parties spéciales dont les gains vont de 200 à 2000 points,
-20 points VIP, afin de beneficier de nos nombreux avantages (des parties VIP, des cadeaux spéciaux et pleins d'autres...),
-10 points concours du meilleur valideur de code (quand un concours est en place).
SKLEPIK:byncode = 50jungs
cinecode = 40jungs
alienz+ = 40jungs
biocode = 170jungs
pack+ = 180jungs
y-code = 180jungs
questpack = 200jungs
Punkty można też wymienić na kase na PayPal:
1 Euro = 100 jungs
Zapraszam, bo wygląda to na świetną stronę!Powyższy post został wysłany: 25 Maj 2009, 23:39:27Są też punktowane bannery, w które wystarczy tylko kliknąć! Dzisiaj miałam 2 o wartości 70points!
Po dwóch dniach mam ponad 3200 points!