Bardzo dobra strona. Nie ma na niej zdrapek, zarabianie polega na klikaniu linków w sekcji ptc, czytaniu płatnych emaili (o tym dalej), płatnych zapisach (nie wszystkie strony z ofert zapisów akceptują polaków), możemy tez zdobyć punkty wyklikując strony w "code jour" mniejwięcej to samo co ptc, z tą różnicą że jest lepiej punktowane, ale nie zawsze dostajemy punkty. Tak wiec zawsze zobaczymy reklamę, admin zarobi co skutkuje tym, że kody w sklepiku można kupić zawsze i jakie się tylko chce. W odpowiednich okolicznościach bez poleconych można moim zdaniem wyciągnąć 6 bynków na miesiąc.
Admin jest zapisany na naszym forum, szanuje użytkowników, reaguje na sugestie i odpowiada na kontakt na stronie. Strona jest moim zdaniem rewelacyjna.
Link do zapisu:
Opis rejestracji:Wpisujemy swój adres email w jedynej wolnej rubryce i klikamy valider. Dostaniemy email z hasłem, a samo konto jest od razu aktywne.
Zapisane osoby muszą wysłać pusty email na adres
mail4codes-subscribe@yahoogroupes.fr, po pewnym czasie (może to być np. kilkanaście minut) dostajemy email zwrotny zatytułowany "Re: Demande de confirmation d'inscription à mail4codes " i na niego odpowiadamy również pustym emailem. To wszystko, prawda że proste
Zarabianie:1. Jak pisałem wyżej
codziennie na email do spamu dostajemy kod fidelity, który trzeba wpisać w rubryce "Fidélité". Tam w tym fidelity powinien być wpisany wasz email, a poniżej wpiszcie ten kod fidelity, aby go zatwierdzić klikamy na baner poniżej. Jak zrobiliśmy to 1-20
dostajemy 1 punkt. Czasem, ale rzadko przychodzą 2 emaile, a czasem dostaje się 2 punkty za email jednak trzeba znaleźć kod na wskazanej przez admina stronie we wskazanym miejscu. Są przerwy w dostawach emaili gdy admin jest zajęty czy jest np. na wakacjach. Można wyciągnąć 30 punktów miesięcznie.
2.Dodatkowo w górnej zakładce Code jour można próbować wyklikać code1(5x2), code2(2x1), code3(1x1). Są tam banery i za każdy dostajemy kod fidelity. Sprawdzamy czy zadziała czasem działa bo dostałem już nieraz tu punkty. Czasem banerów nie da się też wyklikać, wtedy wystarczy "zbanować" kampanie - taka opcja jest na górze czasem banuje ją na 24h czasem na 72h. Za pierwszy baner jak się uda dostajemy
2 punkty, za pozostałe 3 banery po
1 punkciezakładka Espace perso Średnio zdobywa się z 1 punkt dziennie, co da w przybliżeniu 30 miesięcznie.
3. PTC - jedyna normalna opcja zdobywania punktów. Za 40 wyklikanych banerów dostajemy
5 punktów (trzeba je zamówić po uzyskaniu 40 klików:P, pojawia się przycisk, klikamy na niego, na email przychodzi kod fidelity i wpisujemy go jak w przypadku 1, z tym że kod zadziała na pewno), kodu 5 nie trzeba zamawiać po uzyskaniu 40 klików. Ja zazwyczaj zbieram 200 klików i zamawiam naraz 5 kodów po 5 punktów

. Linki odnawiają się o północy i znikają stopniowo. Miesięczni idzie zdobyć nawet 95 punków
4. PTS - płatne zapisy - raz skorzystałem, trzeba jednak zwracać uwagę na wymagania, czasem strony nie akceptują polaków i je należy pominąć. Po zapisie wystarczy "zażądać" punktów klikając na "cliquez ici pour demander vos points de fidélité!!"
5. Quizz - nie działa bo nie dogadali się coś z firmą, która daje ten quizz
Poleceni:Za poleconych jest 20% czyli 0,2 punkta za każdy punkt poleconego
Sklepik z kodami: - wszystkie kody sa zawsze dostępne
Cocoricodes 20.00
Byncode 25.00
DuckypassA 25.00
Geniz+ 25.00
MiniSwitZ 28.00
Envoi Mailing 40.00
Cliquopass 44.00
Cocoricodes + 80.00
Choco+ 90.00
Geniecode 95.00
EC Code 99.00
Pack+ 100.00
DuckypassB 100.00
MaxiSwitZ 105.00
Surfcode 125.00
War+ 105.00
Y-code 135.00
MT-Pass 140.00
QuestPack 140.00
Wypłata 3 euro na PP lub MB 500.00
Kody przychodzą na email po paru minutach/godzinach od zamówienia pierwszy email informuje nas o tym że zamówienie zostało przyjęte do realizacji a w drugim jest nasz kod. Ze sklepikiem nie ma żadnych problemów. Wszystkie kody jakie dostałem działały i tu i tam

, a do dziś zamówiłem już całkiem sporo bynkodów i mt-passa, teraz właśnie skupiam się na mt-passach

Dziennie można zdobyć średnio ze 2 punkty. Tzn czasem 0 czasem nawet 9. Nie jest źle

. Co do sekcji PTC to średnio jest 10 banerów dziennie, pierwsze 2 czy 3 mają długi czas oczekiwania 30-40s, a pozostałem nawet tylko 4s). Wynika z tego, że skupiając się tylko na sekcji ptc na bynka uzbieracie w 20 dni. Przepisanie codziennie rozsyłanego kodu fidelity i sprawdzanie Code jour może skrócić ten czas o połowę.