Witajcie
Bujając się po forum getpaidowym trafiłem na nową stronę, jak widzę nie mam jej na naszym forum, więc zamieszczam.
Od razu piszę, że nie sprawdziłem całej strony i tego co oferuje, więc będę dodawał informacje, proszę także o dodawanie info jeśli ktoś coś zauważy.
Strona:
www.buenerro.com/register.php?r=ckillaOd razu uprzedzam, że strona jest pod firefoxa, na ie źle wygląda. Ale to nie problem, bo skoro zarabiamy na ff poprzez subvertandprofit, to przy okazji działać możemy i na buenerro.
Wydaje mi się, że strona jest całkiem dobra, do tej pory dostałem dwie wypłaty (na ich forum też ktoś się chwali wypłatami).
Co do zbierania punktów, z tym chyba jest różnie

Zależy co kto robi i jak/gdzie promuje. Ja póki co wykorzystuję ptp, nie inwestuję w kody, klikam też w sekcji ptc.
Zarabiamy poprzez (co do tej pory wiem) :
- klikanie w reklamy (0,001$ / klik)
- promowanie (
ostatni 1,20$ za 1000 wyświetleń)
- granie w quizy (0,01$ / dobra odpowiedź)
- wypełnianie ofert (2$ - 5$)
-
od poleconych mamy 100% za kliki i 0,01$ za użyty kod- dodatkowo są kolektory - ogólny i prywatny, ale tego jeszcze nie zbadałem
W czym strona jest lepsza od innych? Tu wszystko dostajemy na bieżąco, nie czekamy do końca miesiąca na wymianę punktów. Od razu po uzbieraniu X punktów licytujemy nagrody lub wypłacamy kasę.
Więcej o quizach:Po użyciu kodu dostajemy ileś partii w quizach (jest w sumie 6 quizów). Co więcej, po użyciu jakiejś liczby kodów dostajemy możliwość codziennego darmowego grania w quizy (określona ilość, oczywiście za quizy są punkty).
A na co wydajemy - jest notmalna wypłata + aukcje z przedmiotami itp.:
- minimum do wypłaty 1$ (100 pkt), wypłata na alertpay (minimum 1$)
- kody

na aukcjach - od 20 punktów
- nagrody rzeczowe
-
Lose (w sklepiku są paczki po 1, 2 i 5 mio, od 19 pkt)
- 'karty zniżkowe', chociaż też ich nie widzę
- 'inne' (można licytować przykładowo
konta premium do rapidshare, są aktualnie)
Co do
kodów - na giełdzie widzę 'Buenerro Code' ale nie wiem co więcej te kody dają/otwierają. Jeśli ktoś będzie wiedział, niech zamieści informację.
Zapis:Zapis jest dosyć prosty, wchodzimy na stronę buenerro i na dole klikamy 'register now'. Wypełniamy formularz. Nie jest nigdzie napisane, że muszą być prawdziwe dane, ale na wypadek wygrania nagrody rzeczowej, radzę podać dobre dane. Ja przykładowo podam gdy zacznę licytować coś poważniejszego.
To chyba na tyle