To stara stronka z kodami, start miała dobry kilka lat temu i od razu zeszła na psy, jednak od pewnego czasu bardzo się poprawiła, wszystkie kody są dostępne w sklepiku z tych które oferuje admin. Średni czas zbierania na kod A to 20 dni bez vipa. Mankamentem strony jest to, że poza zdrapkami jest na niej kilka gier do rozegrania, które zajmują w sumie pare minut. Normalnie byłoby moża sobie je odpuścić, ale z tych gier pochodzi połowa naszego dziennego zarobku.
Kliknij na baner aby sie zapisać:
Opis rejestracji:Login * :login
Mot de passe * :hasło
Email * :email
Nom * :nazwisko
Prénom :imię
Adresse * :adres
Code Postal * :kod pocztowy
Ville * :miasto
Pays * :kraj (Pologne)
Date de naissance * : data urodzenia: dzień-miesiąc-rok
Numéro de téléphone :numer telefonu - nie trzeba podawać
Parrain : to ja
Accepter le rčglement* : zaznaczamy akceptacje regulaminu
Przychodzi link aktywacyjny na pocztę
Poleceni:150 punktów za rejestracje
Vip:vip1- po użyciu 50 kodów, dostaje się 1 partie w zdrapce vipowskiej
vip2- po użyciu 200 kodów, +1 partia w grach z wyjątkiem gry w wilka i dodatkowa partia w drugiej zdrapce vipowskiej
vip3- po użyciu 350 kodów, niższe ceny w sklepiku o 10%
Sklepik:Loupocode- 18 000 Loupiz
Leopack A- 20 000 Loupiz
Gothicode- 20 000 Loupiz
arkeopass- 20 000 Loupiz
Cagette- 20 000 Loupiz
Codeclic- 20 000 Loupiz
Cinecodes- 20 000 Loupiz
Plage-code A- 20 000 Loupiz
Tonik'potions- 50 000 Loupiz
DuckyPass A- 20 000 Loupiz
Minopass- 20 000 Loupiz
momiecode A- 20 000 Loupiz
Aldopass A- 20 000 Loupiz
są jeszcze inne kody, ale gorsze lub niesprzedawalne. Wszystkie kody są dostępne w dość dużych ilościach.
Logując sie codziennie na stronie możemy dostać premie za lojalność +100 Loupiz za 5 dn logowania i +500 Loupiz za 7dni logowania. Liczy się od poniedziałku więc jak logujemy się codziennie dostaniemy premie w piątek i niedziele.
W sekcji bonus są banery do wyklikania, nie wiem jednak jak to zrobić by dostać 500 żetonów na gry. Chyba prowadzony jest jakiśranking do 15 dnia miesiąca i kto wiecej naklika lub zostanie wylosowany z pośród klikających osób dostanie ta premie - jednak tylko tak strzelam i pewności nie mam.
Na stronie są też do kupienia nagrody rzeczowe i wypłaty na PP. Na 5euro wychodzi 250 dni, a na 10 euro 490 dni. Nagród jest bardzo dużo, myśle że będą wysyłane do polski bo nie ma wzmianki o takim ograniczeniu.
Dzienne zarobki - około 1000 punktów
Co do gry "sejf" w pierwszym jest liczba od 1-100 w drugim od 1-250, jeśli po wpisaniu na górze będzie słowo petit to nasza liczba była za mała jeśli trop grand to za duża
Dla jasności - stary wątek jest w koszu, przez 3 lata nie był aktualizowany, a osoba, która go założyła już nie jest na forum. Na stronie zaszło wiele zmian (w systemie vip, sklepiku, fidelity) przez co opis był nieaktualny. Mam zgodę Jami.