Stronka dla fanów piłki nożnej. Obstawiamy zakłady dajemy nasze propozycje za co dostajemy punkty które można wymienić na allopassB. Aby się zapisać kliknijcie na ten link
http://www.europronostics.com/index.php?parrain=komandos Będę dzwięczny jeśli zostawicie w parrain komandos

Z tego co pamiętam trzeba było podać login hasło powtórka hasła mail zaznaczyć, że
akceptujemy regulamin i kliknąć inscription potem podać dane imie nazwisko adres kod miasto kraj i ok
Jeszcze dokładnie nie wiem ile sie punktów dostaje za typy bo dziś dopiero pierwszy raz typowałem

Jak ktoś zna francuski i się tu zapisze będę wdzięczny jeżeli trochę opisze co i jak. Ja narazie napisze to co wiem. Po zarejestrowaniu się i kliknięciu w mailu w link aktywacyjny i zalogowaniu się
w zakładce Jeux : les Pronostics dajemy nasze prognozy jakie będą rezultaty i z tego co mi się wydaje w zalezności ile meczy trafimy tyle punktów dostaniemy.
W zakładce Jeux : les Paris obstawiamy mecze tak jak na innych bukmacherskich stronach za punkty pezos których na start dostajemy 10000
W zakładce Jeux : les Coupes możemy sie zapisać do czegoś tylko jeszcze nie wyczaiłem do czego za 2 creditsy które też otrzymujemy na start. Jak zajmiemy tu któreś miejsce otrzymujemy punkty footos za które potem będzie można kupić allopassaB
W zakładce Jeux : le Quizz mamy quizz sportowy 2 partie dziennie i jeżeli będziemy mieli miejsce od 1-10 dostaniemy punkty footos.
No to by było chyba na tyle. Powodzenia wszystkim typerom oby wam kupony wchodziły